Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

ÅBEN GOSPELWORKSHOP – Lør. d. 17. marts i Bredballe Kirke

marts 17 @ 10:00 - 20:30

Kr100

Alle er velkomne til denne åbne gospelworkshop i Bredballe Kirke, som arrangeres i anledningen af Bredballe Gospel Choir’s 10 års jubilæum. Du behøver altså hverken at kunne noder eller have nogen kor-erfaring for at være med denne lørdag. Eneste forudsætning er, at du har lyst til at synge i et stort gospelkor!

Rune Herholdt og Steffen Bay vil indstudere sprøde og lækre gospelarrangementer, som med garanti vil få taget og ikke mindst humøret til at løfte sig til uanede højder! Der vil være masser af gospel, dejligt samvær og gode grin. Tag en madpakke med til frokosten – Kaffe/te, kage og aftensmad er inkluderet i prisen.

Ved tilmelding: Husk at skrive alle navne på dem du tilmelder.

Kl 9.30 Ankomst og registrering

Kl 10.00 Workshoppen begynder

Kl 19.00 Koncert (Gratis adgang)

Kl 20.30 Tak for i dag.

Rune Herholdt er en sprudlende og inspirerende gospelinstruktør som til dagligt bl.a. leder Aarhus Gospel Singers og Ølsted Gospel Singers. Runes vokal er i verdensklasse og så er han kendt for, med humor og masser af overskud, at kunne formidle gospelgenren så det rammer både hjerte og sjæl!

Steffen Bay leder til dagligt Bredballe Gospel Choir samt South City Gospel Choir (Kolding) og har ledt et utal af gospelworkshops rundt omkring i DK. Steffen formidler med stor passion og engagement gospelmusikkens sange og budskab. Steffen er uddannet på Det kgl. danske Musikkonservatorium i Kbh og har bl.a. udgivet gospelalbummet “All Blessings” med 12 af sine egne gospelsange.

 


Detaljer

Dato:
marts 17
Tidspunkt:
10:00 - 20:30
Pris:
Kr100
Hjemmeside:
https://billetto.dk/e/aben-gospel-workshop-bredballe-kirke-billetter-253420

Arrangør

BGC

Sted

Bredballe kirke
Kirkebakken 32
Bredballe, Danmark
+ Google Map
Kontakt / Adresse

Kontakt

Bredballe Gospel Choir
Kirkebakken 32, 7120 Vejle Ø
t.tegewaldt@gmail.com

Kommende arrangementer

Kortur til Hamborg:
06/10-08/10

Søndag:
D. 12. november kl. 14.00 Gospelgudstjeneste

Arrangementer / Kalender