Hvem er vi?

Bredballe Gospel Choir består af 46 sangere og er et veletableret kor fra Bredballe, som ligger tæt på Vejle med udsigt til den smukke Vejle fjord. Koret øver hver 2. tirsdag i Bredballe Kirke.

Koret blev grundlagt i 2007 med den meget dygtige og inspirerende gospelinstruktør og musiker Steffen Bay som dirigent i anledning af Bredballe kirkes 100-års jubilæum.
Koret har turneret i både London, Tyskland og Polen samt talrige steder i Danmark, med både indendørs og udendørs koncertarrangementer, eksempelvis til Stafet for livet i Århus og i Tivoli i København.

I 2014 udgav koret live-albummet “All Blessings”  med sange skrevet af korets daværende dirigent Steffen Bay. Albummet blev indspillet i fællesskab med 2 andre gospelkor.

Korets dirigent
I januar 2020 blev koret overtaget af den dygtige og energiske dirigent og sangerinde Jeanette Bonde, som i 2014 færdiggjorde sin kandidatuddannelse i rytmisk sang, sangpædagogik, korledelse og sangskrivning ved Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus.
Ud over jobbet som dirigent er hun derfor også at finde i mange andre musikalske sammenhænge, bl.a. som solist, arrangør og som korsanger for et væld af store danske og udenlandske artister.

Korets repertoire
Bredballe Gospel Choir synger livsbekræftende gospel med masser af energi og glæde.
Korets engagement og indlevelse er sammen med de dygtige solister med til at give den musikalske oplevelse ekstra dybde. Repertoiret er en god blanding af både traditionel og nutidig gospel samt helt nye velklingende kompositioner.


IMG 5824.jpeg© Bredballe Gospel Choir 2024 - mail@bredballegospel.dk